marți, 12 august 2008

Interviu cu un Emo Kid...


Reporter: Ce este un Emo Kid?
Iulia Dragomir.: Multa lume spune ..multe lucruri, lucruri gresite despre emo-kids. De fapt un Emo-Kid este o persoana speciala, un adevarat Emo-Kid se simtea asa cum se simte si acum, chiar de dinainte sa afle ca stilul sau se numeste “Emo”. Asa cum spune si numele, termenul de “Emo” vine de la “Emotional”. Persoanele Emo au un comportament cum rar intalnesti la multe persoane.

Reporter: Ce reprezinta un Emo Kid? Ce asculta, cum se imbraca cum se poarta?
Iulia D.: Emo Kids reprezinta o minoritate in randul oamenilor normali. Dar chiar si asa, nu poti spune ca Emo Kids nu sunt persoane normale. Adica asa cum cei care asculta manele stau in gasca lor si sunt normali intre ei, asa si Emo Kids stau in gasca lor si sunt normali intre ei. Cand am spus gasca, ma refeream in general la Emo Kids. Cat despre muzica…cred ca un adevarat E.K nu asculta screamo ca deh, asa zice mediul inconjurator si Maria Sa, internetul. Un E.K asculta balade cand are nevoie de ele, si screamo la fel.. depinde de starea pe care o are. Adica eu cand am nervi ascult screamo si cand sunt trista ascult balade.

Imbracamintea difera la E.K. Adica ce-ar fi sa vedem intr-una pe strada numai Emo Kids imbracati la fel. Unii se imbraca mai negru, altii mai colorat.Un E.K poarta tricouri cu inscriptii, cu quotes, cu inimi rupte, adeseori cand este mai frig si un hanorac. Dar daca privim in jumatatea cealalta un E.K poate purta si multe capete de mort, atat la accesorii cat si la haine. Comportamentul este punctual slab al Emo Kids. Pot sa spun doar ca atunci cand suntem fericiti, traim din plin acele momente si simtim pur si simplu adevaratul sens al vietii. Numai ca un E.K nu este fericit din orice.

Reporter: Spune-mi despre parul si machiajul unui Emo Kid. De ce freza aia ciudata, de ce unghiile negre?
Iulia D.: Freza ciudata? Te referi la parul peste ochi probabil. Ei bine, sa ne ascundem privirea nu este neaparat pentru a atrage atentia, ci pentru ca nu prea putem sa avem un contact vizual cu persoane pe care nu le cunoastem. Pur si simplu este ciudat.Unghiile negre? Pentru ca nu vrem sa fim ca toata lumea. Intr-adevar, poate sa sune intr-un fel a atrage atentia, dar nu e chiar asa. Orice om pe lume vrea sa fie ALTFEL cu ceva.Noi cu unghiile negre . Aaa, si nu numai Emo Kids poarta unghii negre.

Reporter: Oricine poate deveni un Emo Kid? Adica putem sa-l luam pe Aurica, care asculta toata ziua manele si sa il transformam in Emo?
Iulia D.:Cred ca un exemplu de “Aurica” nu gasesti decat unul la un milion. Si totusi, nici asa. Adica poate ca exista unii care isi exprima sentimele prin manele, dar nu au auzit muzica adevarata, in care s-ar regasi cu adevarat. In fine, eu nu pot comenta acest lucru pentru ca tine de viata fiecaruia.

Reporter: Ce muzica asculta un Emo Kid?
Iulia D.: O sa scriu cateva formatii: Dashboard Conffessional, My Chemical Romance, Secondhand Serenade, Bullet for my Valentine, Funeral for a Friend, From first to Last, Panic! At the disco, Flyleaf, Evanescence, Son of Dork, 30 Seconds to Mars, dar astea sunt numai cele mai populare.


Reporter: Pe unde isi fac veacul?
Iulia D.: Depinde de felul in care se simte un E.K la momentul respectiv. In parculete amenajate in care nu sta prea multa lume, prin sk8ers park, sau prin Fast-Food-uri. Desi mai pot fi si alte locuri precum cimitirele.

Reporter: Ce atitudine are un Emo Kid? E adevarat ca e foarte sensibil, ca plange, are tentative de suicid, vesnic rebel, nesupus, nesatisfacut, etc?
Iulia D.: Hmm…inca un punct slab al Emo Kids…Un E.K nu vorbeste in public despre toate astea, dar da…majoritatea Emo Kids se ranesc. Nesatisfacut? Depinde.Cat despre vesnic rebel…Nu stiu ce sa zic, poate rebeli in fata celorlalti.


Interviu preluat de pe: http://blog.acasa.ro/interviuri/2007-10-08/197936/Interviu-cu-un-Emo-Kid.html

Niciun comentariu: