duminică, 6 ianuarie 2008

Din nou la scoala...


Un an nou, o revedere cu colegii dupa o scurta vacanta, toti vom incerca sa pornim bine la scoala, e inceput de an...
Scoala a sosit, vacanta scurta care ne-a fost data de sarbatori s-a dus, incepe iar activitatea...
Unii au asteptat acest moment, altii mai putin sau altii deloc... Prea putini sunt cei care au asteptat cu adevarat sa inceapa scoala. Din nou ne vom invarti o perioada in acelas cerc de oameni, colegi si profesori. Din nou vom petrece o mare parte din timp alaturi de ei...
Intr-un spatiu atat de mic, sala de clasa, se inghesuie 28 de suflete, fiecare cu propriile idei. Grupul de colegi care nu-mi plac mie sunt cei care asculta toata ziua muzica, in special manele si totodata care vorbesc foarte urat, acestia alcatuiesc un grup si incearca sa atraga pe cat mai multi in grupul lor, privesc toata ziua poze pe telefonul mobil, doar ei stiu la ce se uita si incep toti deoadat sa rada sau sa se mire. Vor incepe iar unii dintre colegi sa se afirme, fiecare in parte, cu talentele lui, altii vorbesc urat, altii incep sa butoneze cu mare satisfactie telefonul, altii incearca sa se afirme prin bataie, sunt multe alte feluri de a se afirma...stiti voi...aia care sunteti elevi sau cei care ati fost.
Incepe iar ceea ce se numeste scoala, incep iar fiecare cu obiceiurile lor, unii uitand sa se schimbe, uitand ca este un nou an in care ar trebui sa fie mai buni, uitand ca fiecare clipa care trece ii apropie mai mult de Cer sau iad... Porniti la scoala cu avant!!!

Un comentariu:

Sorin spunea...

Ii frumoasa vacanta, dar fara scoala totul ar fi mai urat... Spor la scoala!